Soms is het tijd voor je eigen feestje en daarom organiseren we leuke events op maat voor jouw creatief avondje (of middag) uit!

Bij een ‘event op maat’ kun je zelf een schilderij uitzoeken uit ons assortiment. Wij geven stap-voor-stap instructies, dus aanleg is niet nodig!

Je kunt bij Paintbar terecht voor groepen van 6 tot 100 personen.

event op maat 1

Iets te vieren?

Een vrijgezellenfeest, je verjaardag of jubileum? Wat de gelegenheid ook is, je kunt er een creatieve draai aan geven met Paintbar.

 

 

Je eigen feestje?

Of je nu een groep vriendinnen bij elkaar hebt verzameld, of dat je een familie-dag organiseert, Paintbar is leuk voor jong en oud en wij zorgen ervoor dat iedereen het naar z’n zin heeft.

event op maat 2

PRIJS

Can you put a price tag on inspiration?t/m 12 personen € 570,-
13 - 20 personen € 45,-      p.p.
 21 - 30 personen € 42,50    p.p.
 31 + € 40,-      p.p.
   
Schilderij op maat € 175,-
Twee schilderijen per event € 250,-
ALL in arrangement € 235,-Liever een ticket of schilderij cadeau geven? Het kan! Neem contact op via info@paintbar.nl voor de mogelijkheden.

Inclusief: alle verfbenodigdheden, waaronder het 50 x 50 doek dat je mag houden, onbeperkte acrylverf, kwasten, ezels, schorten en uitstekende begeleiding van één van onze getrainde artiesten.

Exclusief: hapjes & drankjes.

Locaties: Maak gratis gebruik van bestaande Paintbar locaties of organiseer een event op eigen locatie. 

All-in arrangement: Kies je hiervoor, dan regelen wij het gehele Paintbar-event van A tot Z. We stemmen de hapjes en dieetwensen met de horeca af, regelen een speciaal uitgezochte locatie die aansluit bij jullie wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om het schilderen te combineren met andere uitjes. De kosten van hapjes en drankjes zijn exclusief.

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW

Paintbar Bedrijfsuitjes

Voor het leukste teamuitje, bedrijfsfeest of jubileum!

Geschikt voor kleine en grote groepen (100+)


Hoe werkt het?

Vraag offerte aan

Kies locatie,datum + schilderij

Geniet van een topevent

Vraag offerte aan

Vraag je eigen feestje aan