Het concept

Paintbar is hét creatieve avondje uit. Kwast in de ene hand, wijntje in de andere. Bij Paintbar schilder je in een leuke bar of restaurant. De echte inspiratie komt vaak pas met een lekker wijntje. Je kunt alleen, met je vrienden, collega's of partner komen schilderen. Creeer je eigen kunstwerk van begin tot einde.

Met onze stap-voor-stap instructie kan iedereen schilderen. Wij zorgen dat je trots met je zelfgemaakte schilderij naar huis gaat. Kies een event bij jou in de buurt en neem gezellig iemand mee! Boek tickets voor een event bij jou in de buurt op de kalender of vraag je eigen feestje aan via events@paintbar.nl

Het gezicht achter Paintbar

Wie zijn wij

Het gezicht achter Paintbar is jonge ondernemer Charlotte Klop. In het voorjaar van 2015 vond het eerste schilderevent plaats in Amersfoort. Eerst vooral bekend van de Dikke Dames schilderijen, inmiddels is de catalogus uitgebreid met schilderijen voor een brede doelgroep. Paintbar is hard gegroeid, op dit moment vind je ons door heel Nederland.

Vanuit het Paintbar hoofdkantoor in Amersfoort en locatie Den Haag organiseren we samen met een team van artiesten de leukste schilderevents. Onze droom is om heel Nederland aan het schilderen te krijgen! Wij proosten in elk geval alvast op een gezellige avond!

Maak Kennis
Met Onze Artiesten

Hilde

Ik ben dol op kleurtjes, mensen en gezelligheid. Dat is waarom ik zo blij word van mijn werk, die belevenis is zo leuk om te delen!

Rosanne

Ik ben fan van mensen, creativiteit en lekker eten en drinken. Bij Paintbar leer je elkaar op een relaxte en creatieve manier kennen. Het enige wat je hoeft te doen is in jezelf geloven en plezier maken. Daar help ik heel graag aan mee!

Kim

Ik ben een vrolijke en creatieve duizendpoot, schilderen en tekenen is mijn grootste passie. Werken bij Paintbar vind ik elke keer een feest! Schilderen is fun, even alle remmen los, niet denken maar doen.

Marleen

Ik ben enthousiast en spontaan en ik houd er van om alles tot in de puntjes te verzorgen. Ik kan onwijs genieten van deelnemers die blij zijn met hun schilderij. Elk event blijkt weer dat íedereen kan schilderen; hoe mooi is dat?!

Yvonne

Ik heb veel passie voor kunst en cultuur. Ik houd van gezelligheid en mensen verbinden. Paintbar geeft mensen positieve energie en de tijd om gezellig met elkaar te schilderen en bij te praten. 

Jessie

Ik ben gek op tekenen en schilderen. Ik deel dit enthousiasme graag met andere mensen. Ik vind het iedere keer weer een feest als mensen na een Paintbar event blij en met meer zelfvertrouwen naar huis gaan.