ONTDEK JE TEAMGEEST

Schilder samen met je collega’s voor nieuwe inspiratie. Organiseer je teamuitje of bedrijfsfeest bij paintbar.

Geen ervaring, aanleg of talent? Door onze stap-voor-stap instructie zijn de schildersessies bij Paintbar voor elk niveau. Wij zorgen dat iedereen trots met een zelfgemaakt schilderij naar huis gaat.

BOUW EEN TOPTEAM

Hoe bouw je een topteam? Nieuwe dingen leren en ontdekken is de sleutel voor de groei van je team. Paintbar helpt je om uit je comfort zone te stappen, zodat je jezelf én de verborgen talenten van je collega’s beter leert kennen. Nieuwe creativiteit en ook nog eens een boost aan zelfvertrouwen en inspiratie. Paintbar heeft leuke schilderijen voor zowel mannen als vrouwen.

KLINKT LEUK, MAAR HELP ik kan niet schilderen!

Je bent niet de enige, dit horen we bijna elke dag. Bij Paintbar garanderen we dat iedereen met een leuk schilderij naar huis gaat.

Met onze stap-voor-stap instructie kan iedereen schilderen. Geen ervaring of talent vereist. Jij kiest de locatie, het schilderij en datum, wij regelen de rest. Wij zorgen dat je gegarandeerd een onvergetelijk teamuitje hebt!

Download de Brochure

meer weten over de verschillende schilderopties?
vul hieronder uw gegevens in en download de brochure.

Dank je wel!

Je kunt nu de brochure downloaden. We hopen je snel te zien bij Paintbar.

PRIJS

Can you put a price tag on inspiration?

Jouw medewerkers verrassen met een Paintbar ticket in het kerstpakket? Het kan! Neem contact op via info@paintbar.nl voor de mogelijkheden.


t/m 12 personen € 470,-
13 - 20 personen € 37,50   p.p.
 21 - 30 personen € 35,-     p.p.
 31 + € 32,50   p.p.

Extra mogelijkheden: 

• Schilderij op maat € 145,-

• Twee schilderijen per event € 210,-

• ALL IN arrangement € 195,-

Inclusief: alle verfbenodigdheden, waaronder het 50 x 50 doek dat je mag houden, onbeperkte acrylverf, kwasten, ezels, schorten en uitstekende begeleiding van één van onze getrainde artiesten. 

Exclusief: hapjes & drankjes.

Locaties: Maak gratis gebruik van bestaande Paintbar locaties of organiseer een event op eigen locatie. 

All-in arrangement: Kies je hiervoor, dan regelen wij het gehele Paintbar-event van A tot Z. We stemmen de hapjes en dieetwensen met de horeca af, regelen een speciaal uitgezochte locatie die aansluit bij jullie wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om het schilderen te combineren met andere uitjes. De kosten van uitjes/hapjes en drankjes zijn exclusief.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW

Hoe werkt het?

Vraag offerte aan

Kies locatie,datum + schilderij

Geniet van een topevent

Vraag offerte aan

Vraag je eigen feestje aan