VERBETER DE TEAMSPIRIT

Met een kwast op het doek en een wijntje in de hand ontdekt u nieuwe talenten van uzelf én uw collega's.

Paintbar geeft het hele team genoeg inspiratie tot het volgende creatieve bedrijfsuitje! Geen ervaring, aanleg of talent? Door onze stap-voor-stap instructie zijn de schildersessies bij Paintbar geschikt voor iedereen. Wij zorgen dat elke deelnemer trots en met een zelfgemaakt schilderij naar huis gaat. Schilder in een leuke bar of bij jullie op locatie vanaf €32,50 p.p.

RESERVEER DIRECT!

Onze event coördinator helpt u graag verder bij het inplannen van uw ideale zakelijke event! Stuur gerust een mail via info@paintbar.nl of vraag meer informatie aan via onderstaand formulier

Bedrijfsuitje met Paintbar welke bedrijven u voorgingen

Download de Brochure

meer weten over de verschillende schilderopties?
vul hieronder uw gegevens in en download de brochure.

Dank je wel!

Je kunt nu de brochure downloaden. We hopen je snel te zien bij Paintbar.

INVESTEER IN UW TOPTEAM

Een Paintbar teamuitje is niet alleen een beloning, maar ook enorme boost voor de samenwerking. Zelfvertrouwen en creativiteit bevorderen de positieve flow op de werkvloer. Zowel de mannen en vrouwen zullen zich prima vermaken tijdens een Paintbar event. Zeker met een op maat gemaakt schilderij! Zeker weten dat dit een geslaagd teamuitje wordt? Maak gebruik van ons aanbod; een gratis ticket voor de beslisser. Download de brochure of vraag een vrijblijvende offerte aan

STAP UIT JE COMFORT ZONE

Met onze stap-voor-stap instructie kan iedereen schilderen. Daar is bij ons echt geen ervaring of talent voor nodig. Na een Paintbar bedrijfsuitje gaat iedere collega trots en met een zelfgemaakt schilderij naar huis! Treed uit de comfort zone: durf die eerste streep op het doek te zetten, ontdek uw creativiteit en raak geïnspireerd! Paintbar biedt u de weg naar meer zelfvertrouwen op de werkvloer voor iedere collega.


Superleuk zo’n creatief event bij Paintbar! Schilderen kan werkelijk iedereen tot rust brengen. Nóg leuker om het samen met uw collega’s te doen. Een creatief bedrijfsuitje is een absolute aanrader wanneer u resultaten wil zien op de werkvloer. Niet alleen de teamspirit, maar ook de persoonlijke motivatie zal omhoog gaan. Dat heeft alles te maken met out-of-the-box denken én handelen! Super serieus iets moois maken, maar tegelijkertijd terug naar de kindertijd! Dat doet u uiteraard wel mét een wijntje in de hand. Bij Paintbar genieten we van het leven. Gezelligheid, teambinding en een enorme dosis zelfvertrouwen is waar onze zakelijke events voor staan!


Paintbar is flexibel

Gaan we voor saamhorigheid, betrokkenheid of betere communicatie? Dat maakt allemaal niet uit, zolang het maar gezellig is! Paintbar is Flexibel. Wilt u graag thuis schilderen, of nog gekker, op kantoor? Dat kan allemaal! Een bedrijfsuitje ’s ochtends vroeg of toch liever in de avond? Deel gerust uw wensen, want wij komen u graag tegemoet. Ook qua schilderijen zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem gerust een kijkje in ons schilderijenassortiment of doe een persoonlijke aanvraag. Onze professionele artiesten creëren zo een schilderij op maat dat helemaal bij u of uw bedrijf past! Meerdere schilderijen combineren voor aan de bedrijfswand? Of iedere collega aan hetzelfde kunstwerk laten werken? We hebben hele leuke mogelijkheden waarbij teamleden moeten samenwerken. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@paintbar.nl.


Het beste voor uw team

In wat voor bedrijf u ook werkt, ieder weet maar al te goed hoe leuk een goed doordacht bedrijfsuitje kan zijn. Het is niet alleen gezellig, maar als team heeft u hier ook echt wat aan. Hoe zit dat precies? Hoe leuk en gevarieerd uw werk ook is, er ontstaan altijd patronen. Door even deze patronen te breken en helemaal uit de comfort-zone te gaan, kunnen er nieuwe hoogten worden bereikt. Werknemers leren elkaar beter kennen waardoor de drempels worden verlaagd. Na een Paintbar event gaan alle deelnemers trots en met een zelfgemaakt schilderij naar huis. De motivatie zal torenhoog groeien wanneer uw collega’s meer besef hebben van eigen bekwaamheid. Teamleden raken bekend met kernkwaliteiten van zichzelf en van anderen. Daar waar de teambuilding, betrokkenheid, inbreng en commitment stijgt, gaat het natuurlijk voornamelijk om de saamhorigheid die u wil bereiken. Als één team kunt u de wereld aan!


De magie van verf

Schilderen is iets wat vele mensen op een bepaalde leeftijd niet zomaar meer doen. Misschien bent u helemaal niet zo creatief of heeft u geen talent. Misschien heeft u teveel andere dingen te doen, bent u druk met de kinderen of bent u bang om vies te worden. Dát is juist zo ontzettend leuk aan een Paintbar event. Er zijn geen regels, ervaring is niet nodig, vies worden mág (maar kunt u voorkomen) en er is helemaal niets belangrijker dan uw schilderij, uw collega’s en uiteraard uw wijntje. Met een bibberende hand zit u voor uw lege canvas. De eerste streep is nog niet gezet. Doodeng! Dat begrijpen wij maar al te goed. Toch kan Paintbar u garanderen dat u met een prachtig schilderij naar huis gaat. Helemaal zelfgemaakt!

PRIJZEN

Can you put a price tag on inspiration?


t/m 12 personen € 470,-
13 - 20 personen € 37,50   p.p.
 21 - 30 personen € 35,-     p.p.
 31 + € 32,50   p.p.

Voor grotere groepen prijs op aanvraag.

Extra mogelijkheden: 

• Schilderij op maat € 145,-

• Twee schilderijen per event € 210,-

• Paintbar als onderdeel van een dagprogramma

• Teambuilding met Paintbar? Vraag naar de mogelijkheden via events@paintbar.nl

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW

Inclusief: alle verfbenodigdheden, waaronder een canvas van 50 x 50cm, onbeperkte acrylverf, kwasten, ezels, schorten en uitstekende begeleiding van één van onze getrainde artiesten. 

Exclusief: hapjes & drankjes.

Locaties: Maak gebruik van bestaande Paintbar locaties of organiseer een event op eigen locatie. 

All-in arrangement: Kies je hiervoor, dan regelen wij het gehele Paintbar-event van A tot Z. We stemmen de hapjes en dieetwensen met de horeca af, regelen een speciaal uitgezochte locatie die aansluit bij jullie wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om te schilderen als onderdeel van een dagprogramma.

Paintbar Bedrijfsuitjes

Voor het leukste teamuitje, bedrijfsfeest of jubileum!

Geschikt voor kleine en grote groepen (100+)


Hoe werkt het?

Vraag offerte aan

Kies locatie,datum + schilderij

Geniet van een topevent

Vraag offerte aan

Vraag je eigen feestje aan